Martin Blonk ICT

CRM

LET OP!! Zoho CRM is ook onderdeel van Zoho One. Gezien het kleine prijsverschil is het aan te bevelen om voor  Zoho One te kiezen!

Waarom Zoho CRM?


De afgelopen 10 jaar hebben wij heel veel CRM systemen geëvalueerd. En telkens kwamen we toch weer bij Zoho CRM uit. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

  • Prijs / prestatieverhouding.
  • De uitgebreide functionaliteit.
  • Gebruiksvriendelijk
  • Verregaande mogelijkheden om functies aan te passen zodat het precies past voor jouw business.
  • Integratie met o.a. telefonie, gmail, G Suite, Office 365, Outlook, twitter, Facebook, mailchimp, andere Zoho applicaties, etc.
  • Veel mogelijkheden in automatisering met intelligente ‘workflow-regels’ en ‘blauwdrukken’
  • Gratis mobiele app! (IOS & Android).

Je kunt jezelf helemaal vrijblijvend overtuigen van de kwaliteiten van Zoho CRM door op onderstaande knop te drukken en je in te schrijven voor een gratis proefperiode van 15 dagen; geen creditcard of bankgegevens nodig.

Waarom een CRM systeem?

Als je serieus om wilt gaan met het krijgen van nieuwe klanten en de band wilt versterken met je bestaande klanten kun je niet zonder een goed Customer Relationship Management (CRM) systeem; tenzij je een business hebt met enkele (grote) klanten waarvoor je het hele jaar werkt.  Je hebt dit echt nodig om te zorgen dat je geen leads mist, je aandacht aan de juiste leads besteed en om te zorgen dat leads klanten worden. 


Maar dat niet alleen, ook om de relatie met je bestaande klanten goed te onderhouden en ook nog cross- of upselling te doen is een CRM systeem onmisbaar!

Een goed gebruikt CRM systeem verdient zich dubbel en dwars terug! Je hebt alle lead-/klant-informatie, informatie over deals, gerelateerde e-mails, afspraken, etc.  op één plek beschikbaar dus dit levert je ook nog extra tijd op. 


En het komt ook gewoon goed over als je contact hebt met een lead of klant en je bent volledig geïnformeerd.


Hieronder een (engelstalig) filmpje wat een goede uitleg geeft van wat een CRM systeem is.