Over Martin Blonk ICT

Martin Blonk

Duurzaamheid, vrijheid, verbinding zijn de waarden die in ons logo verwerkt zijn. Vanuit deze waarden wil Martin Blonk ICT (opgericht door, je raadt het al, Martin Blonk) ten dienste staan aan ZPP-ers en MKB bedrijven.

Duurzaamheid omdat de producten die wij leveren je in staat stellen om overal te werken zodat je minder hoeft te reizen en dus meer tijd kunt besteden aan bijvoorbeeld je gezin, gezondheid, etc. én je de (fossiele brandstof) auto minder hoeft te gebruiken; hier komt dan direct Vrijheid bij omdat je niet meer gebonden bent aan een vaste plek. 

Verbinding omdat wij ons willen verbinden aan jou om samen jouw bedrijf te laten bloeien én omdat onze ICT producten je in staat stellen om je te verbinden met je klanten.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in ICT en 20 jaar ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij grote bedrijven en instellingen; al deze kennis en ervaring komt nu beschikbaar voor jouw onderneming! Neem helemaal vrijblijvend contact op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!